Tønsberg Vikings VS. Viikingit i en heftig kamp


Den 9. september fant det sted en heftig kamp mellom våre fantastiske Tønsberg Vikings og det utrolige fiske laget Viikingit: og vi, fansen, hadde det veldig gøy å se den og surfe på https://sportbonuskode.com/. Det var i sesongoppkjøringen at de to fantastisk flinke lagene skulle møtes til treningskamp og en av norske intervjuere fra Vikings-TV stilte et par spørsmål til Andreas Toft,  hovedtreneren for våre iskrigere. Hovedtreneren delte sine inntrykk av kampen mot Moss og sine forventninger til kampen mot Viikingit.

Han opplyste publikumet om at det var gøy å spille kamp og at han ikke ville være pirkete, men at spillerne på laget ikke var helt fornøyde. Han gav en forklaring på det ved å minne hørerne om at det egentlig var første kamp på sesongen, og at laget trente bare en dag hele denne uken. På spørsmålet om hva som han forventet av oss og våre finske venner, innrømmet han at de egentlig ikke hadde visst noe om det finske laget, bortsett fra det faktum at de kom med sju utespillere og en keeper. Han la vekt på at det var første hamp hjemme for sesongen og at han håpet på en skikkelig kamp!

Etter matchen var det Anton Persson, angrepsspilleren for Tønsberg Vikings, som kjapt svarte om sine inntrykk. Han sa at de hadde ”en helt ok match” og at de hadde en del å jobbe med, for de sterke motstanderne de møtte var sterke. På spørsmålet om hva han syntes om hvordan det var å prøve seg på “tre-mot-tre” spillet, svarte han at det var “jättekult”. Andreas Toft, Vikings’ hovedtrener bestemte seg for å være objektiv og følte at visse ting så helt greit ut, men at det var andre ting laget måtte jobbe med.

Til tross for det,  forventet han en seier innenfor premieren. Hovedtreneren for Viikingit, Mika Strömberg, hadde pongtert med en kjapp og kortfattet kommentar: “Det var en bra hockeykamp, selv om det opptrådte noen små feil.”, sa han nemlig.

Videoen med hele intervjuet finnes på Vikingenes offisielle nettside: http://www.toik.no/

Have any Question or Comment?

Legg igjen en kommentar

Facebook Likes