Kamphendelser man ikke skal gå glipp av


Tønsberg Vikings har i årevis slitt med å skaffe økonomiske ressurser til trener, assistenttrener og materialforvalter, og ifølge klubbens leder er den drevet på dugnad av sitt publikum. Radko Gudas skåret et selvmål i en viktig kamp og utvist for usportslig oppførsel. Derretter ble han straffet med 10-kampers utestengelse. Når har alt det skjedd?

I det moderne samfunnet blir det ganske vanskelig å følge med på alle idrettskonkurranser og å få innblikk i karriere til alle idrettsutøvere vi er interessert i. Det blir nok travelt med å organisere en kosekveld med venner og heie på vårt favorittlag sammen, for ikke å snakke om å skynde seg fra et sted til et annet for å sette penger på kampen. På toppen av alt vil man føle seg trygg og satt pris på som kunde. Derfor er vi veldig stolte over at vi har funnet en løsning på alle disse utfordringene, nemlig bet365 bonuskode.

#bonuskode #idrett #tipping #ishockey #placeyourbet #onthego #innskudd #odds #uttak #kundeservice #livestreaming

Når vi allerede snakker om interessante fakta i karrieren til hockeyspillere vi heier på så mye og fordi det er umulig å skrive om noe spennende i hockeyverden uten å nevne Radko Gudas, kan man ikke unngå å snakke om selvmålet i kampen mot Chicago. Flinke Gudas’ ønske var bare å ta imot en pasning i egen sone, men da skjedde det noe uforventet. Han greide å styre pucken inn i eget mål, selv om det var ingen av motstandsspillere omkring ham. “Jeg har aldri sett noe lignende, det var helt sykt. Man kan se på reprisen at pucken stusset i det øyeblikket han skulle ta den imot. Det var bare ren uflaks”, var ordene til Hedman, ifølge flere kilder. Det ble senere fastslått at tjekkeren ønsket å ta imot et tilbakespill og starte en oppspill, men det gikk forferdelig galt. Allikevel innrømmet Hedman at han var fornøyd at alt hadde gått bra til slutt og at da var det bare å være glad og feire.

Hva det angår Radko Gudas, kan man ikke la være å snakke om flere merkelige hendelser, nemlig at hockeygeniet har funnet nye måter å kjempe for sitt lag på. Nemlig ved å slåss på tørre never. Det er omdiskutert hvor mye plass slagsmål skal ha i en lagidrett, men disse to hockeygigantene syntes ikke å bry seg om dette. Nemlig kastet de seg løs på hverandre uten å nøle. Det er treffende at begge to har slåss flere ganger før og ingen trodde det skulle ha noen alvorlige konsekvenser. Uansett bestemte dommeren seg for å blande seg inn og skille dem raskt fra hverandre. Utkomsten var at ingen hadde blitt skadet og at begge var i stand til å fortsette med kampen, selv om Gudas måtte sone en 5-minutters utvisning.

Have any Question or Comment?

Legg igjen en kommentar

Facebook Likes