Å tippe på ishockey


Man kan godt hevde at ishockey er ett av Skandinavias kjennetegn og en av verdens mest spennende idretter – ettersom den er ganske populær både i Europas nordlige strøk og Kanada. Det er dens voldsomhet og en utrolig spilletempo som gjør ishockey til å være perfekt egnet til tipping – ganske spennende å spille på. Man kan spille på ligamatcher og landskamper, og det er alltid en stor trivsel. Kanskje en like stor trivsel som man erfarer når man bruker våre bonuskoder i spillingen, bare ved en enkel klikk på Frank & Fred bonus. Uansett, selve faktumet at ishockey er så uforutsigelig, krever at man må lære seg å tenke strategisk. Man må ha en praktisk tilnærming til spillingen og prøve å være så utspekulert som mulig, trene opp sine strategiske ferdigheter. I denne artikkelen kartlegger vi hva som står innenfor begrepet “strategiske ferdigheter”.

        Først og fremst er det tilstrekkelig med å kunne identifisere verdien. Man vet at man klarte å identifisere kampens/spillets verdi hvis man fortsetter å få store gevinst. Det kan man kalle for tippingens teoretiske bakteppe. I praksis betyr det å kunne finne de kampene/spillene der oddsene er høyere enn man forventer av dem å være, eller enn de egentlig skulle være. Det ser ganske enkelt ut, men det er ikke sånn. Det forventes nemlig at man kjenner til lagene, kampene, og kan finne ut hva som kampresultatet blir ved å bruke sine forkunnskaper om begge lagene og deres øyeblikkelige ferdigheter.

        Mest kunnskap må man ha om målvaktene, ettersom de inntar idrettens aller viktigste posisjon. Selve det faktumet at man ikke kan bytte ut målvakten hvis han/hun ikke gjør nok innsats sier nok for seg selv. Det er nemlig treneren som har den vanskeligste oppgave, ettersom det er han/hun som skal velge en målvakt og trene den opp til sine forventninger. Vår oppgave er bare å analysere målvaktens evner og plassere bets på riktig lag. Ekspertene mener faktisk at den som har nok tålmodighet til å studere atferden og spilleferdigheter til alle vaktene har svært store sjanser for å tjene ganske mye penger på tipping. Og det overdriver de ikke i.

        Hva annet kan man gjøre for å finne den riktige verdien av et lag eller et bestemt spill? Da må man bli flinkere til å analysere ulike odds. Hvis oddsene er større enn en har vurdert de skulle være, dvs. hvis de går over ens oppskatning – kan det være et bra tegn på at man har funnet seg verdi og denne kampen bør man spille på. Man kan gjerne prøve å sette sine egne odds, i henhold til de lagene som spiller i denne kampens spilleferdigheter, og da sammenligne oddsene med markedets egne odds. Det kan man bare gjøre ved å følge med på ishockey og disiplinere seg selv i å sette disse egne oddsene – man skal gjerne ikke være lat og vente på at spillemarkedet bare oppgir dem.

        Spillemarkedet for ishockey er alt unntatt kjedelig – det er variasjonsrikt. Nye muligheter tilbys, men bare til erfarne spillere. De erfarne spillerne vanligvis prøver å gjette korrekt resultat i henhold til antall mål som er skåret. Det skjer ganske sjelden at man klarer å holde seg til null-resultatet i ishockey – og hvis man er så flink til å gjette antall mål – oppstår det nye, høyere odds.

Have any Question or Comment?

Legg igjen en kommentar

Facebook Likes